Bali Dream Resort Ubud

Lesser Sunda Islands, Sayan
Bali Dream Resort Ubud Genel
Bali Dream Resort Ubud Genel
Bali Dream Resort Ubud Öne Çıkan Resim
Bali Dream Resort Ubud Dış Mekan
Bali Dream Resort Ubud Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Bali Dream Resort Ubud
Jalan Penestanan Kelod Lesser Sunda Islands, Sayan

Bali Dream Resort Ubud misafirlere Ubud merkezinde, Gaya Art Space sanat galerisi ve kültür merkezi ve Bali Bird Walks ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Ubud Maymun Ormanı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Gunung Lebah Tapınağı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Dream Cafe Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Classic Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Villa, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x