Antique Sentana Villa Ubud

Lesser Sunda Islands, Sayan
Antique Sentana Villa Ubud Öne Çıkan Resim
Antique Sentana Villa Ubud Dış Mekan
Antique Sentana Villa Ubud Dış Mekan
Antique Sentana Villa Ubud Dış Mekan
Antique Sentana Villa Ubud Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Antique Sentana Villa Ubud
Jalan Raya Sayan Lesser Sunda Islands, Sayan

Ubud bölgesindeki Antique Sentana Villa Ubud konaklamanızda, Gaya Art Space sanat galerisi ve kültür merkezi ve Don Antonio Blanco Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Gunung Lebah Tapınağı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 2 klimalı odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x