Luxury A Priori Ubud

Lesser Sunda Islands, Sayan
Luxury A Priori Ubud Öne Çıkan Resim
Luxury A Priori Ubud Dış Mekan
Luxury A Priori Ubud Oda Manzaraları
Luxury A Priori Ubud Oda Düzeni
Luxury A Priori Ubud Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Luxury A Priori Ubud
Jalan Penestanan Kelod Lesser Sunda Islands, Sayan

Ubud bölgesindeki Luxury A Priori Ubud konaklamanızda, Bali Bird Walks ve Blanco Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 2,5 mi (4 km) ve Gaya Art Space sanat galerisi ve kültür merkezi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlerimiz için 5 klimalı odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Dağ Manzaralı
Room
Premium Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x