Dana's Place Private Villa

Lesser Sunda Islands, Sayan
Dana's Place Private Villa Genel
Dana's Place Private Villa Öne Çıkan Resim
Dana's Place Private Villa Dış Mekan
Dana's Place Private Villa Dış Mekan
Dana's Place Private Villa Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Dana's Place Private Villa
Br.Penestanan Kaja Jalan Piling no3 Lesser Sunda Islands, Sayan

Ubud bölgesindeki bu villa misafirlere kırsal bölgede, Bali Bird Walks ve Don Antonio Blanco Müzesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu villa Ubud Maymun Ormanı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Blanco Müzesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için villada belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve LCD televizyon mevcut. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler 2 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x