Taman Bebek Resort & Spa

Lesser Sunda Islands, Sayan
Taman Bebek Resort & Spa Genel
Taman Bebek Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Taman Bebek Resort & Spa Dış Mekan
Taman Bebek Resort & Spa İç Mekan
Taman Bebek Resort & Spa İç Mekan
Image More +60 fotoğraf
Taman Bebek Resort & Spa
Jl. Raya Sayan Lesser Sunda Islands, Sayan

Ubud bölgesindeki Taman Bebek Resort & Spa misafirlere nehir üzerinde, Gaya Art Space sanat galerisi ve kültür merkezi ve Don Antonio Blanco Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ubud Maymun Ormanı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Gunung Lebah Tapınağı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 17 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Villa, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x