Residence Maryka II

Cotonou
Residence Maryka II Öne Çıkan Resim
Residence Maryka II Dış Mekan
Residence Maryka II Kahvaltı
Residence Maryka II Oda Düzeni
Residence Maryka II Oda Düzeni
Image More +30 fotoğraf
Residence Maryka II
Lot 551-552 Gbèdomidji Rue de la poste , Cotonou

Residence Maryka II misafirlere Cotonou merkezinde, Marche Dantokpa ve Artisanal Center ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cotonou Merkez Camisi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Grand Marché de Dantokpa ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Family
Family Apart Daire, 5 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Standard Süit, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x