B&B Cà Rossa

Italian Alps
B&B Cà Rossa Öne Çıkan Resim
B&B Cà Rossa Dış Mekan
B&B Cà Rossa Dış Mekan
B&B Cà Rossa Dış Mekan
B&B Cà Rossa Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
B&B Cà Rossa
Via Bassani 3 , Italian Alps

Bergamo bölgesindeki B&B Cà Rossa konaklamanızda, BoPo ve Parco dei Colli di Bergamo ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Leolandia ile 13,7 mi (22,1 km) ve Atleti Azzurri d'Italia Stadyumu ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x