Bed & Breakfast Villy

Bergamo
Bed & Breakfast Villy Öne Çıkan Resim
Bed & Breakfast Villy Dış Mekan
Bed & Breakfast Villy Dış Mekan
Bed & Breakfast Villy Banyo Tipleri
Bed & Breakfast Villy Mülk Olanakları
Image More +2 fotoğraf
Bed & Breakfast Villy
Via Bravi, 76 , Bergamo

Bergamo bölgesindeki Bed & Breakfast Villy misafirlere bölge parkında, Atleti Azzurri d'Italia Stadyumu ve Parco Suardi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Leolandia ile 13,7 mi (22,1 km) ve Santuario della Beata Vergine Addolorata ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x