Villa De Hura

Italian Alps
Villa De Hura Öne Çıkan Resim
Villa De Hura İç Mekan
Villa De Hura İç Mekan
Villa De Hura İç Mekan
Villa De Hura Banyo Tipleri
Image More +22 fotoğraf
Villa De Hura
Via Felice Cavagnis, 2 , Italian Alps

Villa De Hura misafirlere Bergamo bölgesinde, havaalanı yakınında, Bergamo Botanik Bahçesi ve San Vigilio Kalesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Leolandia ile 13,1 mi (21 km) ve Humanitas Gavazzeni Hastanesi ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x