B&B Dimora delle Donnole

Bergamo
B&B Dimora delle Donnole Öne Çıkan Resim
B&B Dimora delle Donnole Dış Mekan
B&B Dimora delle Donnole Dış Mekan
B&B Dimora delle Donnole Dış Mekan
B&B Dimora delle Donnole Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
B&B Dimora delle Donnole
via Castagneta, 37 , Bergamo

Bergamo bölgesindeki B&B Dimora delle Donnole misafirlere GAMeC ve Carrara Academy Galerisi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Basilica di Santa Maria Maggiore ile 3,3 km (2 mil) ve Piazza Vecchia ile 4,5 km (2,8 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, Birden Çok Yatak, Tepe Manzaralı (Verde)
Room
Süit, Birden Çok Yatak, Bağlantılı Odalar, Tepe Manzaralı (Blue)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x