La Valletta Relais

Bergamo
La Valletta Relais Genel
La Valletta Relais Genel
La Valletta Relais Genel
La Valletta Relais Öne Çıkan Resim
La Valletta Relais Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
La Valletta Relais
Via Castagneta 19 , Bergamo

La Valletta Relais misafirlere Bergamo bölgesinde, bölge parkında, San Vigilio Kalesi ve Bergamo Botanik Bahçesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Leolandia ile 14,6 mi (23,4 km) ve Humanitas Gavazzeni Hastanesi ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 1.20 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Junior
Junior Süit, Teras
Room
Süit, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x