Ariyana Wellness Retreat Yala

Thissamaharama
Ariyana Wellness Retreat Yala Öne Çıkan Resim
Ariyana Wellness Retreat Yala Dış Mekan
Ariyana Wellness Retreat Yala Yerinde Yemek
Ariyana Wellness Retreat Yala Banyo Özellikleri
Ariyana Wellness Retreat Yala Havuz
Image More +4 fotoğraf
Ariyana Wellness Retreat Yala
No. 89 1/1, Katharagama Road , Thissamaharama

Thissamaharama bölgesindeki Ariyana Wellness Retreat Yala konaklamanızda, Tissa Gölü ve Tissamaharama Raja Maha Vihara ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yatala Dagoba ile 1,7 mi (2,7 km) ve Kirinda Plajı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Club
Club Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x