Samorich Hotel

Thissamaharama
Samorich Hotel Öne Çıkan Resim
Samorich Hotel Dış Mekan
Samorich Hotel Dış Mekan
Samorich Hotel Dış Mekan
Samorich Hotel Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Samorich Hotel
Akurugoda , Thissamaharama

Thissamaharama bölgesindeki Samorich Hotel konaklamanızda, Tissa Gölü ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Tissamaharama Raja Maha Vihara ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yatala Dagoba ile 1,5 mi (2,3 km) ve Kirinda Plajı ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x