Oak Ray Wild Yala

Thissamaharama
Oak Ray Wild Yala Genel
Oak Ray Wild Yala Öne Çıkan Resim
Oak Ray Wild Yala Dış Mekan
Oak Ray Wild Yala Dış Mekan
Oak Ray Wild Yala Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Oak Ray Wild Yala
No 115, Kataragama Road Mahasenpura , Thissamaharama

Thissamaharama bölgesindeki Oak Ray Wild Yala konaklamanızda, Tissa Gölü ve Tissamaharama Raja Maha Vihara ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yatala Dagoba ile 1,8 mi (3 km) ve Kirinda Plajı ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x