Blue Turtle Hotel

Thissamaharama
Blue Turtle Hotel Genel
Blue Turtle Hotel Genel
Blue Turtle Hotel Genel
Blue Turtle Hotel Öne Çıkan Resim
Blue Turtle Hotel Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Blue Turtle Hotel
119/2 Tikiriwewa, Mahasenpura , Thissamaharama

Blue Turtle Hotel konaklamanızda Thissamaharama bölgesinde, Yatala Dagoba ile 3,3 km (2 mi) ve Kirinda Tapınağı ile 13,4 km (8,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Kataragama Arkeoloji Müzesi ile 16,2 km (10 mi) ve Kutsal Bo Ağacı ile 18,8 km (11,7 mi) mesafede.

Blue Turtle Blue Turtle Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

16 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve kiralık bisiklet eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x