Neem Villas

Thissamaharama
Neem Villas Öne Çıkan Resim
Neem Villas Dış Mekan
Neem Villas Dış Mekan
Neem Villas Dış Mekan
Neem Villas Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Neem Villas
218, Kataragama Rd Mahasenpura , Thissamaharama

Thissamaharama bölgesindeki Neem Villas konaklamanızda, Tissa Gölü ve Tissamaharama Raja Maha Vihara ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yatala Dagoba ile 1,9 mi (3 km) ve Kirinda Plajı ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Kır Evi, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Non A/C)
Room
Premium Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x