Zebrina Guest House

Panorama Route, Nelspruit
Zebrina Guest House Genel
Zebrina Guest House Genel
Zebrina Guest House Öne Çıkan Resim
Zebrina Guest House Dış Mekan
Zebrina Guest House Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Zebrina Guest House
3 Zebrina Crescent Panorama Route, Nelspruit

Nelspruit bölgesindeki Zebrina Guest House konaklamanızda, Ilanga Mall Alışveriş Merkezi ve Mediclinic Nelspruit Özel Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Bergvlam Lisesi ile 1 mi (1,6 km) ve Sonpark Centre Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda Zebrina Guest House misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo, 1 Yatak Odası (Studio Room)
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası (Lux double room/Classic Family room)
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Stüdyo
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x