Harmony Guesthouse

Panorama Route, Nelspruit
Harmony Guesthouse Öne Çıkan Resim
Harmony Guesthouse Dış Mekan
Harmony Guesthouse Dış Mekan
Harmony Guesthouse İç Mekan
Harmony Guesthouse Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
Harmony Guesthouse
4 Vlier Crescent West Acres Panorama Route, Nelspruit

Nelspruit bölgesindeki Harmony Guesthouse misafirlere banliyöde, Bergvlam Lisesi ve Sonpark Centre Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Nelspruit Crossing Mall Alışveriş Merkezi ile 2,1 km (1,3 mil) ve Mediclinic Nelspruit Özel Hastanesi ile 2,1 km (1,3 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x