The Cascades Guest Lodge and Apartments

Panorama Route, Nelspruit
The Cascades Guest Lodge and Apartments Öne Çıkan Resim
The Cascades Guest Lodge and Apartments Dış Mekan
The Cascades Guest Lodge and Apartments Dış Mekan
The Cascades Guest Lodge and Apartments Dış Mekan
The Cascades Guest Lodge and Apartments Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
The Cascades Guest Lodge and Apartments
21C Koraalboom Ave Panorama Route, Nelspruit

Nelspruit bölgesindeki The Cascades Guest Lodge and Apartments konaklamanızda, Ilanga Mall Alışveriş Merkezi ve Nelspruit Crossing Mall Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Bergvlam Lisesi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Sonpark Centre Alışveriş Merkezi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Öğle yemeği için pansiyonun restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Pansiyonda konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x