Acacia Guesthouse

Panorama Route, Nelspruit
Acacia Guesthouse Genel
Acacia Guesthouse Öne Çıkan Resim
Acacia Guesthouse Dış Mekan
Acacia Guesthouse Dış Mekan
Acacia Guesthouse Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Acacia Guesthouse
52 Koraalboom Ave Panorama Route, Nelspruit

Nelspruit bölgesindeki Acacia Guesthouse konaklamanızda, Bergvlam Lisesi ve Mediclinic Nelspruit Özel Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Sonpark Centre Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Nelspruit Crossing Mall Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x