Zawadi Hotel Zanzibar - All Inclusive

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Dongwe
Zawadi Hotel Zanzibar - All Inclusive Genel
Zawadi Hotel Zanzibar - All Inclusive Genel
Zawadi Hotel Zanzibar - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Zawadi Hotel Zanzibar - All Inclusive Dış Mekan
Zawadi Hotel Zanzibar - All Inclusive Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Zawadi Hotel Zanzibar - All Inclusive
Mswakini Beach, South East Coast Zanzibar East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Dongwe

Dongwe bölgesindeki Zawadi Hotel Zanzibar - All Inclusive misafirlere Michamvi Kae Plajı ve Paje Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Kite Centre Zanzibar ile 13,7 km ve Jambiani Plajı ile 14 km mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan The Mswakini Beach Bar yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel atlama havuzu ve düz ekran televizyon olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Villa, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x