Beach House Michamvi

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Pingwe
Beach House Michamvi Genel
Beach House Michamvi Öne Çıkan Resim
Beach House Michamvi Dış Mekan
Beach House Michamvi İç Mekan
Beach House Michamvi İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Beach House Michamvi
Pingwe Village Rd East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Pingwe

Michamvi bölgesindeki Beach House Michamvi konaklamanızda Pingwe Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Dongwe Plajı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Michamvi Kae Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Bwejuu Plajı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Beach House Michamvi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, Banyolu/Duşlu, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Ev, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x