Upendo Beach

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Pingwe
Upendo Beach Dış Mekan
Upendo Beach Dış Mekan
Upendo Beach Dış Mekan
Upendo Beach Dış Mekan
Upendo Beach Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Upendo Beach
Michamvi Rd East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Pingwe

Michamvi bölgesindeki Upendo Beach misafirlere okyanus kıyısında, Dongwe Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Bwejuu Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Paje Plajı ile 11,5 km ve Kite Centre Zanzibar ile 15,5 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı döşenmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Denize Sıfır
Room
Standard Double Suite
Room
Luxury Oda, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x