Zanzibar Dream Lodge

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Bwejuu
Zanzibar Dream Lodge Genel
Zanzibar Dream Lodge Genel
Zanzibar Dream Lodge Genel
Zanzibar Dream Lodge Genel
Zanzibar Dream Lodge Genel
Image More +108 fotoğraf
Zanzibar Dream Lodge
Paje Beach East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Bwejuu

Zanzibar Dream Lodge misafirlere Bwejuu (Bwejuu Plajı) bölgesinde, Paje Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Kite Centre Zanzibar ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Jambiani Plajı ile 5,9 km (3,6 mi) ve Jozani Chwaka Körfezi Ulusal Parkı ile 23,1 km (14,4 mi) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Ladha ya Pwani restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere çamaşır makineleri ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca kiralık bisiklet mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. Misafirler ücretsiz servisle plaja veya alışverişe gidebilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Economy Oda, 1 Yatak Odası
Room
Basic Oda
Room
Traditional Süit, 1 Yatak Odası, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x