Tsunami Village

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Bwejuu
Tsunami Village Genel
Tsunami Village Genel
Tsunami Village Genel
Tsunami Village Genel
Tsunami Village Genel
Image More +79 fotoğraf
Tsunami Village
Bwejuu East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Bwejuu

Bwejuu bölgesindeki Tsunami Village misafirlere okyanus kıyısında, Paje Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Jambiani Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Jozani Chwaka Körfezi Ulusal Parkı ile 23,6 km (14,7 mi) ve Kizimkazi Plajı ile 35,8 km (22,3 mi) mesafede.

Yemek servisi için Tsunami Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoranı içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x