Bwejuu Beach Palm Villa

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Bwejuu
Bwejuu Beach Palm Villa Genel
Bwejuu Beach Palm Villa Genel
Bwejuu Beach Palm Villa Genel
Bwejuu Beach Palm Villa Genel
Bwejuu Beach Palm Villa Genel
Image More +71 fotoğraf
Bwejuu Beach Palm Villa
Bwejuu Beach East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Bwejuu

Bwejuu Beach Palm Villa misafirlere Bwejuu (Bwejuu Plajı) bölgesinde, Bwejuu Plajı yakınında ve Paje Plajı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Kite Centre Zanzibar ile 3,3 mi (5,3 km) ve Jambiani Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Bwejuu Beach Palm Villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Room
Süit, Okyanus Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Bungalow Beach Front

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x