Zafír Apartmanház

Transdanubia, Sarvar
Zafír Apartmanház Genel
Zafír Apartmanház Öne Çıkan Resim
Zafír Apartmanház Dış Mekan
Zafír Apartmanház Kahvaltı
Zafír Apartmanház Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Zafír Apartmanház
Rákóczi u. 37-39 Transdanubia, Sarvar

Zafír Apartmanház Sarvar merkezinde, Csónakázó Lake ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Sárvár Spa and Wellness Center ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Sarvar Kalesi ile 0,6 km (0,4 mil) ve Sarvar Arboretumu ile 0,7 km (0,4 mil) mesafede.

Zafír Apartmanház misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Superior
Superior Stüdyo Süit, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat (4 Adults)
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x