R31 Residence Apartkomplex

Transdanubia, Sarvar
R31 Residence Apartkomplex Genel
R31 Residence Apartkomplex Genel
R31 Residence Apartkomplex Öne Çıkan Resim
R31 Residence Apartkomplex Dış Mekan
R31 Residence Apartkomplex Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
R31 Residence Apartkomplex
31 Rákóczi Ferenc u. Transdanubia, Sarvar

Sarvar bölgesindeki R31 Residence Apartkomplex konaklamanızda, Pannonia (bölge) ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Csónakázó Lake ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Sárvár Spa and Wellness Center ile 0,3 mi (0,5 km) ve Sarvar Kalesi ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda R31 Residence Apartkomplex misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Stüdyo
Comfort
Comfort Stüdyo
Basic
Basic Apart Daire
Comfort
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x