Onyx Luxury

Transdanubia, Sarvar
Onyx Luxury Genel
Onyx Luxury Genel
Onyx Luxury Genel
Onyx Luxury Genel
Onyx Luxury Genel
Image More +75 fotoğraf
Onyx Luxury
32 Rákóczi Ferenc utca Transdanubia, Sarvar

Onyx Luxury misafirlere Sarvar merkezinde, Pannonia (bölge) yakınında ve Csónakázó Lake ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sárvár Spa and Wellness Center ile 0,3 mi (0,5 km) ve Sarvar Kalesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Onyx Garden Onyx Luxury misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 36 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo, 1 Yatak Odası, Avlu Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Comfort
Comfort Apart Daire
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Süit
Süit
Superior
Superior Apart Daire
Luxury
Luxury Apart Daire
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x