Wind Beach Resort

Koh Tao
Wind Beach Resort Öne Çıkan Resim
Wind Beach Resort Kahvaltı
Wind Beach Resort Kahvaltı
Wind Beach Resort Kahvaltı
Wind Beach Resort Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Wind Beach Resort
17 moo.1 Sairee , Koh Tao

Wind Beach Resort misafirlere Koh Tao merkezinde, Sairee Meydanı yakınında ve Sairee Plajı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Island Muay Thai ile 0,6 mi (0,9 km) ve Mae Haad Kliniği ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.3 ve 10.3 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 78 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x