The Sky hometel Koh Tao

Koh Tao
The Sky hometel Koh Tao Öne Çıkan Resim
The Sky hometel Koh Tao Dış Mekan
The Sky hometel Koh Tao Dış Mekan
The Sky hometel Koh Tao Dış Mekan
The Sky hometel Koh Tao Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
The Sky hometel Koh Tao
1414 Koh Tao , Koh Tao

Koh Tao bölgesindeki The Sky hometel Koh Tao konaklamanızda, Sairee Meydanı ve Sairee Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Island Muay Thai ile 0,6 mi (0,9 km) ve Mae Haad Kliniği ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. sadece motosiklet otoparkı misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x