Thalassa Hotel

Güney Tayland, Koh Tao
Thalassa Hotel Genel
Thalassa Hotel Genel
Thalassa Hotel Genel
Thalassa Hotel Genel
Thalassa Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Thalassa Hotel
17/100 Moo1 Haad Sairee Güney Tayland, Koh Tao

Thalassa Hotel misafirlere Koh Tao bölgesinde, plaj yakınında, Sairee Meydanı ile Sairee Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Island Muay Thai ile 0,5 mi (0,8 km) ve Mae Haad Kliniği ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Kusto, Thalassa Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x