Whitehouse Apartments Rarotonga

Rarotonga
Whitehouse Apartments Rarotonga Genel
Whitehouse Apartments Rarotonga Öne Çıkan Resim
Whitehouse Apartments Rarotonga Dış Mekan
Whitehouse Apartments Rarotonga Dış Mekan
Whitehouse Apartments Rarotonga Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Whitehouse Apartments Rarotonga
Avarua , Rarotonga

Whitehouse Apartments Rarotonga misafirlere Rarotonga (Arorangi) bölgesinde, Aroa Plajı ve Wigmore's Waterfall ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Muri Plajı ile 5,9 mi (9,5 km) ve Cocoputt ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. İyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede ayrıca kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x