Rarotonga Daydreamer Escape

Rarotonga
Rarotonga Daydreamer Escape Genel
Rarotonga Daydreamer Escape Genel
Rarotonga Daydreamer Escape Öne Çıkan Resim
Rarotonga Daydreamer Escape Dış Mekan
Rarotonga Daydreamer Escape Oda Manzaraları
Image More +39 fotoğraf
Rarotonga Daydreamer Escape
Ara Tapu Road Vaimaanga Titikaveka , Rarotonga

Rarotonga (Rutaki Tapere) bölgesindeki Rarotonga Daydreamer Escape konaklamanızda Aroa Plajı ve Wigmore's Şelalesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Black Rock Plajı ile 8,1 km (5 mil) ve Muri Gece Pazarları ile 8,4 km (5,2 mil) mesafede.

Misafirler 6 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon, iPod takma konsolu ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Basic
Basic Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x