Arcadia Retreat Rarotonga

Rarotonga
Arcadia Retreat Rarotonga Öne Çıkan Resim
Arcadia Retreat Rarotonga Dış Mekan
Arcadia Retreat Rarotonga Dış Mekan
Arcadia Retreat Rarotonga Oda Manzaraları
Arcadia Retreat Rarotonga Oda Manzaraları
Image More +35 fotoğraf
Arcadia Retreat Rarotonga
Avarua , Rarotonga

Rarotonga (Arorangi) bölgesindeki Arcadia Retreat Rarotonga konaklamanızda Aroa Plajı ve Black Rock Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan tatil evi Rarotonga Golf Club ile 4,9 km (3,1 mi) ve Tikioki Deniz Koruma Alanı ile 10,1 km (6,3 mi) mesafede.

Arcadia Retreat Rarotonga misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Ücretli kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili tatil evinde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Superior Villa, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı, Zemin Kat
Room
Panoramic Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x