Lagoon Breeze Villas

Rarotonga
Lagoon Breeze Villas Genel
Lagoon Breeze Villas Genel
Lagoon Breeze Villas Genel
Lagoon Breeze Villas Genel
Lagoon Breeze Villas Genel
Image More +101 fotoğraf
Lagoon Breeze Villas
Aroa Beach, Beach Road, Arorangi , Rarotonga

Lagoon Breeze Villas misafirlere Rarotonga (Arorangi) bölgesinde, Aroa Plajı ve Cocoputt ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Muri Plajı ile 5,9 mi (9,5 km) ve Puaikura Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada mikrodalga fırın mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası (Two Level)
Room
Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 5 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x