Westwood Riverside Garden Resort

Nullatanni
Westwood Riverside Garden Resort Genel
Westwood Riverside Garden Resort Genel
Westwood Riverside Garden Resort Genel
Westwood Riverside Garden Resort Öne Çıkan Resim
Westwood Riverside Garden Resort Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Westwood Riverside Garden Resort
MSA Road , Nullatanni

Munnar bölgesindeki Westwood Riverside Garden Resort konaklamanızda, Carmal Kilisesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Munnar Juma Mescidi ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan resort otel Tata Çay Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve St. Thomas Marthoma ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Hint mutfağı alanında uzman olan Wood n Spice yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 41 oda mevcuttur. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Executive
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Nehir Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x