Elysium Gardens Hill Resorts

Nullatanni
Elysium Gardens Hill Resorts Genel
Elysium Gardens Hill Resorts Genel
Elysium Gardens Hill Resorts Genel
Elysium Gardens Hill Resorts Genel
Elysium Gardens Hill Resorts Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Elysium Gardens Hill Resorts
Top Station Road , Nullatanni

Elysium Gardens Hill Resorts misafirlere Munnar bölgesinde, dağda, Carmal Kilisesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Munnar Juma Mescidi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St. Thomas Marthoma ile 1,1 mi (1,8 km) ve Tata Çay Müzesi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

MULTI CUISINE restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Kır Evi, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x