KTDC Tea County Munnar

Moolakadai
KTDC Tea County Munnar Genel
KTDC Tea County Munnar Genel
KTDC Tea County Munnar Genel
KTDC Tea County Munnar Öne Çıkan Resim
KTDC Tea County Munnar Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
KTDC Tea County Munnar
KTDC Hill Resort, Munnar , Moolakadai

Munnar bölgesindeki KTDC Tea County Munnar misafirlere dağda, Carmal Kilisesi ve Gül Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tata Çay Müzesi ile 2 km ve Eravikulam Ulusal Parkı ile 8 km mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 67 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere telefon ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Premium Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit
Room
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x