Tea Valley Resort

Nullatanni
Tea Valley Resort Genel
Tea Valley Resort Genel
Tea Valley Resort Genel
Tea Valley Resort Genel
Tea Valley Resort Genel
Image More +66 fotoğraf
Tea Valley Resort
Pothamedu , Nullatanni

Tea Valley Resort konaklamanızda Munnar merkezinde, Carmal Kilisesi yakınında ve Tata Çay Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Gül Bahçesi ile 2,3 km (1,4 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 29 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Room
Executive Oda
Room
Honeymoon Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x