Waratee Spa Resort Villa

Orta Tayland, Khanna Yao
Waratee Spa Resort Villa Öne Çıkan Resim
Waratee Spa Resort Villa Dış Mekan
Waratee Spa Resort Villa Oda Düzeni
Waratee Spa Resort Villa Spa
Waratee Spa Resort Villa Spa
Image More +16 fotoğraf
Waratee Spa Resort Villa
2 Soi Serithai 81/2, Seri Thai Road Kannayao Orta Tayland, Khanna Yao

Waratee Spa Resort Villa misafirlere Bangkok (Khanna Yao) bölgesinde, Siam Park City eğlence ve su parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Fashion Island alışveriş merkezi ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rajamangala Stadyumu ile 6,2 mi (10,1 km) ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 17,9 mi (28,8 km) mesafede.

Waratee Spa Resort Villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x