Tara Garden

Orta Tayland, Bangkok
Tara Garden Genel
Tara Garden Genel
Tara Garden Genel
Tara Garden Genel
Tara Garden Genel
Image More +83 fotoğraf
Tara Garden
164 Ramkhamheng Road, Minburi Orta Tayland, Bangkok

Tara Garden misafirlere Bangkok (Minburi) bölgesinde, Siam Park City eğlence ve su parkı ve Huamark Kapalı Stadyumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Rajamangala Stadyumu ile 6,8 mi (11 km) ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 18,3 mi (29,5 km) mesafede.

Eng Tara Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler 170 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 15 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x