Tara Lake Hotel

Orta Tayland, Bangkok
Tara Lake Hotel Öne Çıkan Resim
Tara Lake Hotel Dış Mekan
Tara Lake Hotel Dış Mekan
Tara Lake Hotel Kahvaltı
Tara Lake Hotel Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Tara Lake Hotel
88 Ratpattana Road, Sapansong Orta Tayland, Bangkok

Bangkok (Saphan Sung) bölgesindeki Tara Lake Hotel misafirlere Kwan-Riam Yüzer Pazarı ve Siam Park City eğlence ve su parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Fashion Island alışveriş merkezi ile 10,9 km (6,8 mi) ve Windsor Parkı ve Golf Sahası ile 17,5 km (10,9 mi) mesafede.

Tayland mutfağı seven misafirler için Taralilat Karaoke ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 112 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x