Vuon Thuong House

Orta Vietnam, Da Lat
Vuon Thuong House Genel
Vuon Thuong House Öne Çıkan Resim
Vuon Thuong House Dış Mekan
Vuon Thuong House Dış Mekan
Vuon Thuong House Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Vuon Thuong House
Quarter 7, Vuon Thuong, Tuyen Lam Orta Vietnam, Da Lat

Vuon Thuong House misafirlere Da Lat bölgesinde, banliyöde, Tuyen Lam Gölü ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Truc Lam Zen Manastırı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Da Lat Pazarı ile 4,5 mi (7,3 km) ve Datanla Şelalesi ile 1,6 mi (2,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Vuon Thuong Restaurant restoranı ideal, bu restoran Asya mutfağı alanında uzman. Ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x