CEREJA Hotel & Resort Da Lat

Orta Vietnam, Da Lat
CEREJA Hotel & Resort Da Lat Genel
CEREJA Hotel & Resort Da Lat Genel
CEREJA Hotel & Resort Da Lat Genel
CEREJA Hotel & Resort Da Lat Genel
CEREJA Hotel & Resort Da Lat Genel
Image More +116 fotoğraf
CEREJA Hotel & Resort Da Lat
Hoa Phuong Tim, Phuong 3 Orta Vietnam, Da Lat

Da Lat bölgesindeki CEREJA Hotel & Resort Da Lat misafirlere göl üzerinde, Tuyen Lam Gölü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Datanla Şelalesi ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Truc Lam Zen Manastırı ile 3,4 km ve Dalat Teleferiği ile 6,9 km mesafede.

By The Garden yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 135 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 200 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Family
Family Süit
Premium
Premium Süit, Göl Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı (Deluxe)
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Süit, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Premium Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x