SAM Tuyen Lam Golf & Resorts

Orta Vietnam, Da Lat
SAM Tuyen Lam Golf & Resorts Dış Mekan
SAM Tuyen Lam Golf & Resorts Dış Mekan
SAM Tuyen Lam Golf & Resorts Dış Mekan
SAM Tuyen Lam Golf & Resorts Dış Mekan
SAM Tuyen Lam Golf & Resorts Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
SAM Tuyen Lam Golf & Resorts
Zone 7 & 8, Tuyen Lam Lake, Ward 3 Orta Vietnam, Da Lat

SAM Tuyen Lam Golf & Resorts misafirlere Da Lat bölgesinde, golf sahasına yakın ve Tuyen Lam Gölü ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Da Lat Pazarı ile 6,4 mi (10,4 km) ve Truc Lam Zen Manastırı ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda mikrodalga fırın ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Golf sahası gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe King, Mountain View
Room
Deluxe Twin, Mountain View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x