Vivo Stay

Sumatra, Medan
Vivo Stay Öne Çıkan Resim
Vivo Stay Dış Mekan
Vivo Stay Dış Mekan
Vivo Stay Dış Mekan
Vivo Stay Banyo Tipleri
Image More +24 fotoğraf
Vivo Stay
Jalan Surabaya No. 2-4 Sumatra, Medan

Vivo Stay size Medan merkezinde, Medan Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş ve Tjong A Fie's Mansion ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Maimun Sarayı (Istana Maimun) ile 0,9 mi (1,5 km) ve Medan Büyük Camii ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x