Karibia Boutique Hotel

Sumatra, Medan
Karibia Boutique Hotel Genel
Karibia Boutique Hotel Genel
Karibia Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Karibia Boutique Hotel Dış Mekan
Karibia Boutique Hotel Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Karibia Boutique Hotel
Jl. Timor Blok J No. I - IV Sumatra, Medan

Karibia Boutique Hotel misafirlere Medan bölgesinde, iş merkezinde, Medan Alışveriş Merkezi ve Grand City Hall ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Plaza Medan Fair ile 1,7 mi (2,7 km) ve Vihara Borobudur ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Endonezya mutfağı seven misafirler için Beans 33 Coffee Shop ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 167 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Gece kulübü ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x