Grand Sirao Hotel

Medan
Grand Sirao Hotel Genel
Grand Sirao Hotel Genel
Grand Sirao Hotel Genel
Grand Sirao Hotel Genel
Grand Sirao Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +8 fotoğraf
Grand Sirao Hotel
Jl. Semarang No. 4-6 , Medan

Grand Sirao Hotel misafirlere Medan merkezinde, Medan Alışveriş Merkezi ve Tjong A Fie's Mansion ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Maimun Sarayı (Istana Maimun) ile 1 mi (1,6 km) ve Medan Büyük Camii ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 47 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x