Vipa Tropical Resort

Güney Tayland, Ao Nang
Vipa Tropical Resort Öne Çıkan Resim
Vipa Tropical Resort Dış Mekan
Vipa Tropical Resort Dış Mekan
Vipa Tropical Resort Dış Mekan
Vipa Tropical Resort Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Vipa Tropical Resort
43/6 Moo 2, Aonang Muang Güney Tayland, Ao Nang

Vipa Tropical Resort misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nopparat Thara Plajı ile 1,8 mi (3 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Bamboo
Bamboo Cottage with Air Conditioner
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Villa, 1 Yatak Odası
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x